Како да купите купон од ТопПонуди

Како да купите купон од ТопПонуди

• Системот работи на следниов начин:

 

1.   Изберете ја саканата понуда, одберете го саканиот број ваучери (со притискање на знакот +) и притиснете на копчето “ВО КОШНИЧКА”
2.  Во горниот десен агол каде што има слика со кошничка - кликнете “Наплата” 
3.  Регистрирајте се на нашиот сајт или купете ваучер без регистрација 
4.  Внесете ги Ваши податоци – (овие податоци се неоходни за креирање на ваучерот)
5. Одберете начин на плаќање – Плаќање со кредитна/дебитна картичка – во полето коментар може да внесете дати на престој /број на лица / останатo предмет на нарачката па одете на копчето Продолжи
6. Тука ја проверувате и ја потврдувате нарачката

7.  Сега сте на онлајн системот за плаќање. Одберете ја опцијата Плати без да се регистрираш - Платиза најбрзо да завршите со нарачката. Можете и тука да се реистрирате, но не е задолжително.8.  Сега треба да ви внесете податоците од вашата картичка и да притиснете на Потврди

·         ПОМОШ каде да ги најдете бараните информации од Вашата картичка

9.  Откако ќе ја платите Вашата нарачка, системот проверува дали е се во ред со картичката и дава одговор – ТРАНСАКЦИЈАТА Е УСПЕШНА или ТРАНСАКЦИЈАТА НЕ Е УСПЕШНА.

Доколку трансакцијата е успешна системот автоматски го генерира вашиот ваучер (со статус комплетиран) и ќе ви го испрати на Вашиот e-mail од информациите што ги внесовте.

Доколку трансакцијата не е успешна, треба да се обидете повторно или да пробајте со друга картичка. Проверете со Вашата банка дали картичката има одобрен лимит за плаќање преку интернет. Можно е да ви стигне на e-mail извештај дека нарачката е откажана.

 

10.   Кога плаќањето се реализира, ќе можете да го испечатите ваучерот од мени "Историја на нарачки" во Вашиот профил или од Вашиот e-mail.

 

11.  Отпечатете или покажете го од Вашиот мобилен уред купон во соодветниот објект.


 Можете да купите купони од ТопПонуди и да платите со уплатница во банка или пошта. Нашите оператори ќе ви дадат детали за плаќање со уплатница или можете да видите пример на следниов линк


https://topponudi.com/index.php?route=information/information&information_id=4


За било какви прашања слободно може да не контактирате на наведените телефони или e-mail