Услови и правила за враќање

Нашите корисници се наш приоритет. Ако сте купиле купон кој сакате да ја вратите, а постои реална причина за враќање на купонот, испрате барање за рефундација и ќе Ве контактираме во најкраток можен рок. Ве молиме имајте предвид дека сме посредници и за да ви одговориме потребно е да стапиме во контакт со компанијата давател на услугата понекогаш што може да значи неколку дена за да ви вратиме одговор.