Зошто да ги одберете ТопПонуди

ЌЕ ВИ ПОМОГНЕМЕ ДА СТИГНЕТЕ ПОДАЛЕКУ!

Topponudi.com е моќна маркетиншка алатка која го насочува клиент кон вас!

Ефикасно и без ризик - со доплата  само за реално добиените клиенти.

 

ЗА РЕСТОРАНИ

 • Корисниците купиле промотивната понуда, при посетата на објектот прават дополнителна потрошувачка - по регуларни цени. 


• Ефективно привлекување на нови клиенти при нудење на различни кулинарски понуди.

 

ЗА ХОТЕЛИ

• Aкумулација на авансни финансии - пред сместувањето на гостите.


• Подобрување на ефикасноста при пополнување на слободен капацитет
во послаби денови или надвор од сезона.

 

СТУДИЈА ЗА УБАВИНА

• Topponudi.com има 70% женска публика, која со задоволство ги користи понудите поврзани со разубавувањето.

 
• За кратко време Topponudi.com
Ви генерираат сигурен обрт за услуги на клиенти уште пред тие да дојдат кај  Вас.