Биди партнер со ТопПонуди

ТопПонуди - сајт за колективен шопинг!

Најефективниот метод да се прикаже на илјадници потенцијални клиенти вашата бизнис понуда! Со topponudi.com Вашите понуди стигнуваат до огромен број на корисници во интернет просторот. Големите попусти предизвикуваат интерес, што гарантира зголемен број на клиенти.

Нашите членови стануваат ваши клиенти. Ако тие останат задоволни, ќе се вратат и кога цените се нормални! Со Ваша помош, можеме да ја направиме групата се поголема и така да ја искористиме предноста за се повеќе поволни и квалитетни стоки и услуги. Колку повеќе ги споделите за toponudi.com, толку побрзо ќе растеме заедно!

 • Ви нудиме две опции за соработка:

1.       Плаќате договорен процент само кога ќе реализираме продажба од Вашите промо понуди!

 

2.       Плаќате еднаш месечно, за да ја рекламирате вашиата понуда на нашиот сајт и сите наши членови стануваат ваши клиенти без да добиеме процент од вашите продажби! 

 

Ние можеме да го подготвиме целосно дизајнот на Вашата понуда, во согласност со Вашите барања.

За да се рекламирате кај нас, испратете ни предлог и ние во рок од 3 работни дена ќе ве контактираме за да ги усогласиме условите од понудата. Можете да ни го испратите Вашиот предлог ТУКА